Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 45ΑΡΙΑ, ΠΙΛΟΤΟΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ «ΠΕΘΑΝΕΙ» ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΟΥ»!!!

Η επίσημη επίσκεψη του Πρωθυπουργού και του αναπληρωτή Υπουργού του Προστασίας του Πολίτη, στη Βάση της ΠΑ στην Ελευσίνα, εν κρυπτώ...Η επίσημη επίσκεψη του Πρωθυπουργού και του αναπληρωτή Υπουργού του Προστασίας του Πολίτη, στη Βάση της ΠΑ στην Ελευσίνα, εν κρυπτώ από τους διαπιστευμένους συντάκτες και με τη συνοδεία μόνο της Κρατικής τηλεόρασης του προσωπικού φωτογράφου του Αλέξη Τσίπρα και φωτορεπορτερ του ΑΠΕ- ΜΠΕ, σχολίαστηκε αρνητικά .

Ο διαπιστευμένος συντάκτης του Υπουργείού Εθνικής Αμυνας και Στρατιωτικός Συντάκτης Λεωνίδας Μπλαβέρης, στην πορεία του από το 1990 (εως σήμερα συνεχώς), έχει καλύψει δημοσιογραφικά 19 Υπουργούς Εθνικής Αμύνης, σχολιάζει σχετικά,


«Μετά το κάψιμο της μισής Μάνης από την αμέλεια των «αρμοδίων» του ΥΠΡΟΠΟ, η Μάνη που δεν κάηκε από τους Τούρκους, κάηκε από την ανικανότητα των «αρμοδίων», ο πρωθυπουργός αποφάσισε σήμερα να πάει στην Ελευσίνα για να…»ενημερωθεί» για τα προβλήματα των πυροσβεστικών αεροσκαφών…


1)Όπως είχα πει, τον περίμεναν από χθες, αλλά λόγω της προ ημερησίας στη Βουλή δεν πρόκανε να πάει.
2)Σήμερα που πήγε, ΚΑΝΕΝΑΣ από το ΥΠΕΘΑ/ΓΕΑ κλπ δεν ενημέρωσε τους στρατιωτικούς συντάκτες για να καλύψουν (όσοι θέλουν) την επίσκεψη του πρωθυπουργού σε μία στρατιωτική μονάδα.
3)Πληροφορηθήκαμε ότι το πρωθυπουργικό γραφείο ζήτησε ΜΟΝΟ από την κρατική ΕΡΤ να στείλει κάμερα και δημοσιογράφο.
4)Είναι προφανές ότι η δημοσιογραφική παρουσία δεν είναι επιθυμητή και περιορίζεται στα…»απολύτως απαραίτητα».
Ερώτημα:
Αν ο κ.Πρωθυπουργός ήθελε να πάει να ενημερωθεί «σεμνά» και «διακριτικά» (χωρίς δημοσιογράφους) θα μπορούσε να το κάνει και ΟΥΔΕΙΣ ΨΟΓΟΣ.
Το να θέλεις όμως να πας, να κάνεις το επικοινωνιακό κομμάτι σου και να έχεις και δημοσιογραφική παρουσία της κρατικής τηλεοράσεως, χωρίς όμως τους καθ’ ύλην αρμόδιους/ διαπιστευμένους στρατιωτικούς συντάκτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν και καμιά δύσκολη ερώτηση ή π.χ. να ρωτήσουν «κάτι σχετικό» με …ασφάλεια πτήσεων και άλλα τέτοια δυσάρεστα για τον ΥΕΘΑ, και κατ’ επέκταση τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, αυτό το αποφεύγουμε.
Κατά τα άλλα αν ήθελε ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει τους αρμόδιους υπουργούς Αμύνης και Προστασίας του Πολίτη για να του την κάνουν και να του πουν (αν τολμούν) τα ΧΑΛΙΑ μας, όπου πετούν ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ φέτος 4 CL-415 και 7 CL-215.
Όλα τα άλλα είναι ….κουκουρούκου!


Α, και κάτι τελευταίο….

Όταν καίγεται η μισή Ελλάδα με 45άρια βαθμούς θερμοκρασίες και οι πιλότοι και οι τεχνικοί έχουν «πεθάνει» στην κούραση, δεν τους ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙΣ και εσύ με μία ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ παρουσία έτσι για το σώου!
Αυτό λέει η στοιχειώδης ευγένεια.
Αν θες να ενημερωθείς πηγαίνεις στην Ελευσίνα στις 1 Μαΐου, οπότε ξεκινά επισήμως η αντιπυρική περίοδος και όχι στις 4 Ιουλίου!
Άντε και καλά κρασά!

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ»!!! καταλήγει τις εύστοχες επισημάνσεις του ο Στρατιωτικός Συντάκτης Λεωνίδας Μπλαβέρης.

Σε συμπλήρωση των σημείων που παρέθεσε το NantiaReport επισημαίνει, ότι ούτε οι διαπιστευμένοι Αστυνομικοί Συντάκτες που σε κάθε (άλλη) παρουσία του αρμόδιου υπουργού του ΠροΠο λάμβαναν σχετική γνώση.. ενημερώθηκαν. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο Αναπληρωτής Υπουργός επιλέγει να απομακρύνει τους δημοσιογράφους- και ειδικότερα τους διαπιστευμένους- καθώς αποδεικνύεται μάλλον να τον «ενοχλούν» οι ερωτήσεις… Ωστόσο, το γραφείο του Μεγάρου της Κατεχάκη, στα στοιχεία επικοινωνίας των ίδιων επαγγελματιών -διαπιστευμένων Αστυνομικών Συντακτών- δίνει «άτυπες ενημερώσεις » και non papers σε απάντηση -επί πολιτικής διαχείρισης-, πλαίσιο.

Επίσης ουδεμία επίσημη απάντηση από τις πολιτική ηγεσία του ΠΡΟ ΠΟ για τις βάσιμες καταγγελίες συνδικαλιστών του ΠΣ και την εισαγγελική παρέμβαση για τις φωτιές στην Ανατολική Μάνη- συνεχίζονται για 3η ημέρα- ούτε επίσημη τοποθέτηση με στοιχεία εφόσον εκτιμούν (στην κυβέρνηση) ότι οι καταγγελίες είναι… » δημιούργημα» των («κακών») δημοσιογράφων….
Αυτή η κυβέρνηση είναι τελικά ..αλλεργική στα media (σσ υπενθύμιση της πρόσφατης επίσκεψης Τσίπρα, στο Yπ.Yγειας είχαν απαγόρευση οι διαπιστευμένοι συντάκτες και δεν τους επέτρεψαν να υποβάλλουν ερωτήσεις ενώ είχαν περιορισμό και με κορδέλα της Αστυνομίας, εξωτερικά του κτηρίου) που τόσο εύκολα με κάθε δημόσια εμφάνισή τους κατηγορούν».

 http://www.nantiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια