Σοκ στο Πανελλήνιο έχει προκαλέσει η τραγωδία με το μονοκινητήριο αεροσκάφος που κατέπεσε το βράδυ της Τετάρτης σε αγροτική περιοχή μεταξύ Δένδρων και Πλατανουλίων, έξω από τη Λάρισα, και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι δύο επιβαίνοντες.
Λίγο μετά τις 21.15 ο πομπός εντοπισμού έκτακτης ανάγκης, Emergency Locator Transmitter [ELT], του αεροσκάφους εξέπεμψε σήμα κινδύνου αναφέρουν πηγές και κατά τις 21.30 το αεροσκάφος τέθηκε σε φάση κινδύνου από το Εθνικό Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης.
Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο πρόεδρος της Αερολέσχης Λάρισας Χρήστος Λιτάρης σημείωσε πως το αεροσκάφος έπρεπε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Τερψιθέας στις 20:30, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της πτήσης, όμως δεν επέστρεψε ποτέ.
O άτυχος επισμηναγός που χάθηκε χθες το βράδυ στη Λάρισα είναι ο 34χρονος Νίκος Γρηγορίου ενώ συνοδοιπόρος του ήταν ό επίσης ο άτυχος 43χρονος Διονύσης Τσεκούρας, επιχειρηματίας στην Λάρισα. onalert.gr
0 Σχόλια