Πρόκειται για τη μετεξέλιξη του STYER AUG, το οποίο χρησιμοποιούσε μέχρι τώρα ο στρατός της Αυστραλίας. Και μόνο η επιλογή της βελτιωμένης έκδοσης του AUG με κωδικό «F-90 Atrax», δείχνει πόσο υψηλής εκτίμησης έχαιρε – και εξακολουθεί – το όπλο στις τάξεις των αυστραλιανών χερσαίων δυνάμεων.
Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποια ιδιαίτερη παρουσίαση για το νέο τυφέκιο εφόδου των Αυστραλών, καθώς τα δύο βίντεο που θα παρακολουθήσετε… τα λένε όλα και με το παραπάνω, η εικόνα ακυρώνει με τη λεπτομέρειά της την ανάγκη να αναλωθούμε σε πολλά διευκρινιστικά!
Εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε, μέσα στον υποκειμενισμό της άποψης ενός εκάστου, είναι ότι μακάρι ο Ελληνικός Στρατός να μπορούσε να έχει ένα τέτοιο όπλο που ακόμη και οι Αμερικάνοι το λάτρεψαν, στο οπλοστάσιό του.
stratiotikosgr.com
0 Σχόλια