ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ...Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, συνεχίζοντας τον κύκλο των προσωπικών επαφών με το προσωπικό, πραγματοποίησε, την Τετάρτη 21 Ιουνίου στο αμφιθέατρο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, ομιλία στους Συνταγματάρχες όλων των Όπλων και Σωμάτων του Στρατού Ξηράς, που υπηρετούν στο Λεκανοπέδιο Αττικής.


Σύμφωνα με πληροφορίες απο το ΓΕΣ σκοπός της ομιλίας ήταν η ανάλυση των πολυποίκιλων δράσεων του Στρατού Ξηράς, οι οποίες έχουν στόχο τη διαμόρφωση του Στρατού του παρόντος και του μέλλοντος.

Όπως αναφέρει το ΓΕΣ ο Αρχηγός ανέφερε στην ομιλία του οτι η διαμόρφωση του στρατού θα διαπνέεται από το αίσθημα της ανανέωσης, της αισιοδοξίας και της ελπίδας.

«Eυέλικτος και αποτελεσματικός»

Ειδικότερα όπως ανέφερε ο Αρχηγός ο στρατός μέσα από άριστες ανθρώπινες σχέσεις και πνεύμα νικητή να διατηρείται, σε κάθε περίπτωση, ευέλικτος, ποιοτικός, αποτελεσματικός και να αποτελεί πανίσχυρη αποτρεπτική δύναμη.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, θεωρεί τον βαθμό του Συνταγματάρχη ως κομβικό βαθμό στην πυραμίδα του Στρατεύματος, καθόσον οι Αξιωματικοί του βαθμού αυτού διαθέτουν τις απαραίτητες γνώσεις, εμπειρίες, δυνατότητες, αλλά και φιλοδοξίες για περαιτέρω επαγγελματική καταξίωση, ώστε να λειτουργούν ως κινητήριοι μοχλοί στην εκπλήρωση της αποστολής του Σχηματισμού ή Υπηρεσίας που υπηρετούν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια