ΟΙ ΣΤΟΛΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΡΑΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ!

Έκπληξη το πού “ράβεται” η Πολεμική Αεροπορία. Τρέχουν βέβαια να προφτάσουν τις στολές των σμηνιτών που θα παρουσιαστούν το Σεπτέμβρη

Από πού προμηθεύεται ύφασμα η Πολεμική Αεροπορία προκειμένου να ράψει τις στολές της;


Η Πολεμική Αεροπορία προκειμένου να ράψει πάνω από δύο χιλιάδες στολές εκστρατείας αναθέτει στην εταιρεία «Εριουργίας Τρία Άλφα ΑΕ» να παραγγείλει το ύφασμα στην Κίνα.

Δεν υπάρχουν άραγε ελληνικές εταιρείες που να παράγουν το συγκεκριμένο ύφασμα και πρέπει να το προμηθευόμαστε μόνο από την Κίνα ή το Μπαγκλαντές; (Ο Λοχίας θεωρεί ότι το ερώτημα του armynow είναι ρητορικό. Το πραγματικό ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ελληνικές εταιρείες που να παράγουν το συγκεκριμένο ύφασμα, όπως και χιλιάδες άλλα είδη που μέχρι πρόσγατα παράγαμε)

Το συγκεκριμένο θέμα προκύπτει από απόφαση του 201 Κέντρου Εφοδιασμου Αεροπορίας (ΚΕΦΑ) της Πολεμικής Αεροπορίας , με ημερομηνία 2 Μαϊου 2017.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΚΕΦΑ γίνεται δεκτό το αίτημα της «Εριουργίας Τρία Αλφα ΑΕ» να κατασκευαστεί το ύφασμα για 2.210 σετ στολών εκστρατείας από την εταιρεία «CHIFENG WORLD BEST WOOLEN INDUSTRY CO LTD» με έδρα την Κίνα.armynow.net

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια